Парагон агенция за недвижими имоти на 20 години, Габрово, пл. Възраждане №5, Skype: paragon_properties Email: office@paragon-bg.com Teлефон: +359 (889) 507 112 +359 (885) 812 240

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Отнасяща се за всички интернет сайтове, приложения, програмни продукти, услуги и други средства, разработвани и поддържани от Парагон ЕООД/paragon-bg.com за собствени цели или за маркетингови цели на техни клиенти.

Ние държим на сигурността на личните данни и се стремим по всеки един начин да я опазим, спазвайки всички законови рамки. Чрез настоящата Политика даваме възможност на всеки интернет потребител да се запознае с начините на събиране и опазване на информацията, която бихме могли да събираме в ежедневната си работа.

СЪБИРАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Възможно е в някой от сайтовете, приложенията и други продукти да се изисква от потребителите да попълват форми, които включват име, адрес, телефон, имейл адрес и други данни, които са необходими за участие в маркетингови активности, промоции или други дейности. Възможно е да изискваме от вас и друга информация, която е свързана с трети лица, която включва имена, имейл адреси, прякори и др.

Потребителите имат пълното право да откажат предоставянето на подобна информация, без това да ги ограничава да ползват части от сайтовете, приложенията или услугите, за които не се изисква регистрация или предоставяне на данни. Някой части от сайтовете, приложенията или услугите  могат да се ползват само от регистрирани потребители.

Събираната от сайтовете, приложенията или услугите е необходима и може да бъде използвана за целите (и не само)  на:

  • Администрация на участия в томболи, конкурси, викторини и други, за да имаме възможност да се свържем с Вас в случаите, когато трябва да получите награда или др.;
  • Да Ви предоставим информация, от която имате нужда и сте се съгласили да получавате от нас или от трети лица;
  • Провеждане на анкети или проучвания, които биха ни позволили да подобрим качеството на нашите продукти и услуги;
  • Да даде възможност за комуникация с други хора, изпращане на съобщения, публикуване на стената на приятели във Facebook, изпращане на покани за участие в промоционални и други активности;

Понякога  е възможно да поискаме разрешение да използваме информацията за целите на директни маркетингови програми, като за това ще е необходимо специално отбелязване във регистрационните форми. Ако сме получили Вашето разрешение, можем да използваме информацията за промоционални и маркетингови активности на компанията или нейните клиенти и партньори. По всяко време ще имате възможност да се откажете от това разрешение чрез използване на специален линк или имейл.

СПОДЕЛЯНЕ НА ЛИЧНАТА ИНФОРМАЦИЯ

Личната Ви информация може да бъде споделяна с наши партньори единствено за целите на активностите за които е събрана, за обработването й или за съхраняването й. Всички наши партньори представляващи трети лица са задължени да се подчиняват на същите условия.

Възможно е да споделим тази информация във връзка със съдебни и законови разпоредби предизвикани от законодателството на Република България и в други случаи, когато е необходимо съобразяване със закони и разпоредби.

Личната информация, която сте ни предоставили се счита за собственост на компанията и може да бъде трансферирана.

Личната Информация, която Вие предоставите се счита за собственост на компанията и може да бъде трансферирана, както и други принадлежности, ако SFAFT, DAI или която и да е, или всички техните компании, или някоя от техните бизнес единици е закупена от трета страна. В допълнение, от време на време, логовете на сървърите могат да бъдат преглеждани, за да бъде подобрявана сигурността. В такива случаи, лог информацията от сървърите, съдържаща IP адреси, може да бъде предоставена на органите на реда, с цел това да доведе то идентифицирането на нарушителите и тяхното залавяне.

ЛОГОВЕ, БИСКВИТКИ И ДРУГА ИНФОРМАЦИЯ, СЪБИРАНА ОТ САЙТА

В определени периоди от време ние можем да преглеждаме лог файловете на нашите сървъри с цел подобряване на сигурността. При поискване от органите на реда може да предоставим информация, която да подпомогне идентифициране на определени лица или организации.

При посещаване на сайтове, приложения и други наши продукти е възможно да събираме информация за софтуер, технологии, IP адреси, географски местоположения, време за престой, операционни системи, поведение и предпочитания и други, което подпомага нашата работа. По същия начин е възможно да натрупваме исторически данни свързани с горните информации, за да анализираме предпочитания и поведение, с което да подобряваме нашата работа, както и да помогнем за персонализацията на нашите продукти, ако това се налага.

Възможно е, при използване на наши продукти, да запишем на вашия компютър файл (бисквитка, cookie), който съдържа информация позволяваща ни да подобряваме и анализираме нашите продукти и услуги.

Информираме Ви, че всеки браузър позволява да се изберат настройки, които позволяват да забраните записването на бисквитки на компютъра си или да бъдете информирани при всеки опит за записване на бисквитка на него. Също така всички записани бисквитки могат да бъдат изтрити по ваше желание от компютъра ви. За целта трябва да влезете в съответната директория, да маркирате и след това да изтриете избрани или всички бисквитки. Повече информация за забраняването, изтриването и включване на извествяване може да намерите в съответната помощна секция на Вашия браузър.

ВРЪЗКИ КЪМ САЙТОВЕ НА ТРЕТИ СТРАНИ

Политиката за защита на личната информация в този файл касае единствено сайтове, приложения, продукти и услуги на компанията. Възможно е в сайтовете, приложенията и други наши продукти да има връзка към сайтове, приложения и продукти на трети страни, които имат различни политики на защита на личните данни.  Ние не гарантираме и не носим отговорност за сигурността на личните данни, отнасящи се до сайтове, приложения, продукти и услуги на трети страни. 
Вие сами трябва да прегледате и се съгласите с политиките на поверителност и опазване на личните данни на тези страни, преди да им предоставите своята лична информация.

ПРОМЕНИ

Възможно е да направим промени или допълнения в тази политика за защита на личните данни. Всички промени ще бъдат отразявани в този документ. Моля следете датата на последните промени.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За връзка с нас използвайте:

Телефон +359 66 860007 или адрес 5300 Габрово, пл. Възраждане 5

Последно обновяване – 14 ноември 2016

 

ПАРАГОН ЕООД е Администратор на Лични данни с идентификатор 33466 в регистъра на КЗЛД.


Всички действия на Парагон са в съответствие с нормите установени от Закона за Защита на Личните Данни и допълнителните разпоредби, отнасящи се до защита на информацията в интернет. Защитата от нерегламентиран достъп и друг вид загуба или унищожение на лична информация са гарантирани от нашата техническа и организационна сигурност. 

Информацията , която предоставяте за регистрация, както и всяка информация предоставена по време на работа в Парагон е поверителна.
ПАРАГОН НЕ продава или разпространява вашите лични данни на трети лица – включително финансови институции и банки. 

ПАРАГОН ЕООД притежава Сертификат за надеждност на информационната система издаден от "Пилот груп"

 


Споделете тази страница с ваши приятели?