Парагон недвижими имоти, Габрово, пл. Възраждане №5, Email: office@paragon-bg.com Teлефон: +359 889 507 112 +359  888  057 857

Парагон имоти. Продажби и наеми. Габрово. Селски имоти

ПАРАГОН е основана в Габрово в края на 1996 година и предлага всички видове услуги в сферата на недвижимите имоти от Габрово, Трявна, Дряново и региона на Централен Балкан.

Нашата отлична репутация е основана на оценката на нашите клиенти. Ние не се стремим да изпреварим времето, но там където виждаме перспектива се стараем да бъдем на крачка пред другите за да имаме конкурентно преимущество за в бъдеще.

Агенция за недвижими имоти"Парагон" работи на пазара на недвижими имоти от 01.12.1996 г с първоначална регистрация ЕТ"ТИР Радослав Глухов" като през 2002 година се пререгистрира чрез "ПАРАГОН - ЕООД" , като Търговско дружество с Решение по ф.д. . № 193/29.01.2002 г. на Фирмено отделение при Габровски окръжен съд. Дружеството се представлява от Управителя Радослав Глухов и член на УС на "Сдружение брокери на имоти"

Агенция "Парагон"-Габрово предлага само имоти с проверен правен статут, регулация и строителни разрешения. Тук можете да намерите полезна информация за видовете услуги в сферата на недвижимите имоти от Габрово, Трявна, Дряново и региона на Централен Балкан, да направите бърза справка в офертите за продажба или отдаване под наем на имоти, да получите съвети за строителство и строителни материали, обзавеждане, проектиране и вътрешен дизайн, да се информирате за възможностите за кредитиране на вашите покупки, както и пълен пакет от услуги при покупка на имот с кредит, ново строителство, ипотекирани имоти или имоти от публична продан чрез съдия-изпълнител. Повече подробности на страницата на услуги.

-Агенция "Парагон" работи вече 25 години на пазара на имоти и няма скрити такси и комисионни.
- Агентски комисион-3%, не по-малко от 800 EURO (заплаща се при сключване на предварителен договор)
-Огледи на имоти извън гр. Габрово след предварителна заявка.

Ние можем да се ангажираме с рекламна кампания на вашия имот чрез фотографии с високо качество с DSLR фотоапарат с широкоъгълни обективи и HD видео заснемане. Ангажирайки се с управлението на Вашия имот ПАРАГОН-недвижими имоти ще го поддържа и охранява по Ваше желание. Ще се грижим за отдаването му под наем и получаването на месечни наеми по указан от Вас начин. Ще заплаща всички дължими консумативи, данъци, както и ще Ви представлява пред всички държавни инстанции.
Сертификат за оценителска правоспособност на недвижими имоти с рег. №100100415/14.12.2009г. от Камара на независимите оценители в България


Публикуването на ваши оферти е безплатно с точно описание , ваши снимки и копие от документи от ТУК и след потвърждаване с e-mail добавете вашата обява с бутона "добави обява +". Описанието е достатъчно да бъде на български език, да приложите снимки по възможност, както и възможностите за контакт-телефон, електронна поща . Ние ще се свържем с вас за повече подробности относно вашия имот и за оглед от наш сътрудник. С подаването на оферта от ваша страна се счита, че сте съгласни да се публикува информацията за вашите предложения.След преглеждане и одобряване на офертата ще ви предложим да сключите договор за представителство от наша страна, като условията и възнаграждението ни се конкретизират в него. "ПАРАГОН" е професионален посредник при сделки с недвижими имоти и има право на комисионно възнаграждение при реализиране на сделка с предложения или търсения от вас недвижим имот.

Отказ да се сключи договор, ни дава право да премахнем предложената оферта или заявка без да имате право на всякакви претенции към Парагон
За директна връзка
e-mail :office@paragon-bg.com 


Споделете тази страница с ваши приятели?