Парагон недвижими имоти, Габрово, пл. Възраждане №5, Email: office@paragon-bg.com Teлефон: +359 889 507 112 +359  888  057 857

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
1. Дългогодишния ни опит в бизнеса с недвижими имоти ни дава възможност да Ви консултираме и да Ви препоръчаме утвърдени фирми в областта на строително-ремонтната дейност,
архитектурата, вътрешния дизайн и обзавеждане, проектирането на паркове и градини и др .
2. Ние можем да се ангажираме с подготовката на рекламна кампания на вашия имот чрез цифрова фотография, видео заснемане или изрботката на виртулен тур на вашия имот, както и изработка на мултимедиен диск.
3. Ангажирайки се с управлението на Вашия имот ПАРАГОН- Недвижими Имоти ще го поддържа и охранява по Ваше желание.
Ще се грижи за отдаването му под наем и получаването на Вашите месечни наеми по указан от Вас начин.
Ще заплаща всички дължими консумативи, данъци, както и ще Ви представлява пред Регионалната Данъчна Служба и всички други държавни инстанции.

АГЕНЦИЯТА ПРЕДЛАГА НОВ ВИД УСЛУГА В СФЕРАТА НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ: Консултиране и участие за сметка на клиента в следните области:
1. Оглед и реална пазарна оценка на продаваемия имот и избор на наддавателна стратегия.
2. Участие в тръжни процедури, публични продажби чрез съдебно изпълнителни служби, продажби чрез агенцията за държавни вземания, продажби чрез общински структури, продажби през приватизационни агенции. Правно обследване на одобрени имоти, отчитане на евентуални рискове индивидуално за всеки имот, изготвяне и реализиране на план за участие в продан, съобразен с индивидуалните данни на всеки одобрен от клиента имот.
3. Извършване на дейности по фактическото придобиване на имот закупен на търг и правното му оформяне. Заличаване на вещно правни тежести, влизане във владение и изчистване на партиди към разпределителните дружества.

 


Споделете тази страница с ваши приятели?