Paragon Real Estate, Gabrovo, Sq. Vazrajdane №5, Email: office@paragon-bg.com Phone: +359  889  507 112

[title | Information]

Привет от мен Радослав Глухов -управител на Парагон ЕООД и добре дошли в новата разработка на фирма „Парагон“- Paragon Real Estate services, която е видима за клиенти владеещи български, английски, руски, френски, испански, немски, турски и арабски

           След няколко месеца усърдна работа по допълнителната разработка на програмно-обезпечена платформа от чуждестранна софтуерна фирма-лидер в разработката на платформи с база данни, лично закупих програмата с доживотен лиценз и направих допълнителни промени.
           Готов съм да Ви представя едно задоволително решение и удобство за Вас в сферата на услугите с недвижими имоти.

           Искам да изкажа благодарност на моя добър приятел Борил Йончев - "Web & Java developer"   в известна габровска компютърна фирма, който ми оказа необходимото съдействие в инсталацията с полезни съвети и програмни трикове за да постигна новата визия на сайта на Парагон.

           С тази разработка Paragon Real Estate services  не само ще представя предложенията на агенцията, но и ще даде възможност на собственици на имоти да публикуват оферти, както и агенции и брокери на агенции членове на браншовата организация "Сдружение на брокери на имоти".

          Постарал съм се да разработя българската версия на продукта, както и допълнителни характеристики и опции характерни за българския потребител свързани с дългогодишната ми практика и като твърд привърженик на най-новите технологии и начини на визуализация на недвижимите имоти.

          Старанието ми беше да не Ви впечатляваме с уникален дизайн и показност , а да ви създадем удобно средство, с което да откриете подходящия за вас имот, да намерите своите купувачи или наематели, да наемете краткосрочно или дългосрочно имот.

Едно от най-големите предимства на новата платформа е при регистрация от ваша страна да се възползвате от пълните възможности на сайта:

-да запазите в търсенето предпочитани от вас имоти

-да запазите настройките за търсени имоти

-да имате собствена поща за връзка с брокера, агенцията или срещу заплащане директно със собственика

-да споделите обява с ваши близки, приятели или в социалните мрежи

-да изпратите харесана оферта от вас на пощата на приятел

 

Нека разгледаме основно новата разработка

В началната страница най-горе имате възможности да промените езика, валутата или да добавите нова оферта след регистрация

В слайдера с панорамни снимки и кратка форма за бързо търсене имате следните възможности.

-само чрез изписване на текст за търсеният от вас град, село или квартал - например "Борово" "Център", Промишлена зона", Боженци" или друго автоматично ще получите няколко възможности за избор и след натискане на бутона "търсене" ще откриете всички оферти в квартала, селото или града,

Пример

-ако маркирате отгоре с бутоните типа на вашето търсене, а от падащото меню можете да изберете или обща категория  имоти или конкретна категория и бутона търси ще откриете примерно всички апартаменти в табличен вид на нова страница

 

Имате възможности да изберете имот и от групата на нашите препоръчани имоти по определени критерии посочени в полетата под миниатюрите

На първата ни страница са добавени последни новини, последно въведените оферти за продажба и под наем

От нашите информационни страници в дъното на заглавната страница може да получите повече информация за нас, как да ни откриете, нашата професионална история, квалификация и основни принципи в услуги.

В бъдеще ще обновяваме страницата с полезното за вас, независимо че всеки грамотен клиент вече може сам да потърси информация, но ние ще се постараем да ви я представим в синтезиран и разбираем вид.

 

Нека да отскочим и до следващите страници

 

Без да му мислите много, смело натиснете големият бутон [ТЪРСЕНЕ] и ще попаднете в пълната офертна листа , а тук вече е повече от удобно и интересно с възможностите да подберете собствени показатели за бързо търсене. Ако сте регистриран потребител ще можете да запазите тези показатели

Подробен избор може да направите във формата за търсене в лявата част на страницата.

Пример

Изберете типа на обявата и категорията на търсения от вас имот, цената, спалните, гаражи и площ с плъзгачите и използвайте бутона за търсене.

Ето вече имаме конкретни оферти представени в табличен вид с кратка информация, снимка и цена, както и къде са концентрирани обявите маркирани на малката карта в дясно.Можете да промените изгледа чрез сортиране по цена , дата на обновяване, рейтинг, разглеждания и др.

С натискането на иконката над картата всички оферти ще бъдат отбелязани на нова по-голяма карта.

Пример

Това е прекрасен начин да избере спокойно точно избрано място и оферта. Местоположението на всеки имот е въведено коректно само за ваша информация и се надяваме да не злоупотребявате с нея.

След като получите търсените резултати лесно можете да промените критериите след отстраняването им от горната част на формата.

Пример

Друг начин да откриете бързо имот е ако знаете номера на офертата предварително и го изпишете в малката форма за търсене по-долу вляво и натиснете бутона търсене.

 

 Вече си избрахме да разгледаме подробно имот.
 Какво сме Ви представили:

-обща визия и менюта на сайта с кратка информация за имотите на седем езика:български, английски, руски, френски, испански, немски, турски и арабски

-подробна информация за имота на три езика: български, английски и руски

-богата информация със снимки

-местоположение на картата

-приблизителен изглед от улицата и околностите на имота

-възможност да добавите маршрут изгледа с картата

 


 В новопостъпилите оферти ще добавим още

-виртуален тур

-видео

-документи и др.

                Над снимките на имота имате реален избор да я запазите в предпочитани, да експортирате офертата в PDF формат, да разпечатате, да споделите в социалните мрежи или с приятел, да направите отзив по нея или да сигнализирате за нередности. Тези предимства са достъпни само за регистрирани потребители, които могат да се възползват от пълните възможности на сайта.
                Можете да използвате програмата на вашето мобилно устройство за сканиране на щрих-кода на обявата и бързо да отворите офертата в подходящ браузер и да запаметите линк към обявата за бъдещо разглеждане. 
                Под офертата е възможно да намерите подобни имоти, които също може да ви заинтересуват.

 

                Опитахме се да ви помогнем да пресметнете приблизително вноските си за предполагаем кредит за покупка на мечтания имот с генериране на погасителен план за периода на изплащане и ясна крайна стойност на кредите. Желателно е да посочите годишния процент на разходите, който е съставна от лихвения процент и всички други такси, които банките включват в кредита. Ако числото не е закръглено използвайте за разделител "." /точка/.

За нас ще бъде полезно ако коректно попълните въпросите от анкетите на сайта, като резултатите от тях ще насочат както вас в пазара на имоти, така и нас в цялостната статистика на пазара на имоти

                Нашият нов проект е разработен изцяло в услуга на потребителите на нашите услуги със старание за коректност от нас.

                След като се запознаете подробно с нашите предложения Ви очакваме в нашия офис за допълнителна информация, сключване на договор за извършване на услуги и съставяне на удобен план за оглед на живо на интересуващите Ви оферти

 

                 Желая успех на всички нови, настоящи и стари клиенти на Агенция за недвижими имоти "Парагон"  с новият ни продукт  Paragon Real Estate services.
                
             НАСЛАЖДАВАЙТЕ СЕ И НА МОБИЛНАТА ВЕРСИЯ!

 

От септември 2015 година са добавени още две езикови версии на италиански и гръцки език, а в средата на 2016 година очквайте обновена версия на сайта

 

 

 

 

 


Θα θέλατε να μοιραστείτε τη σελίδα με τους φίλους σας;